Anmäl dig nu!

Kontakta närmsta butik eller din säljare för att anmäla dig till Selga Xtra.

Redan medlem?

Hej alla kunder och glödande fans!

Vi vill ge något fint tillbaka till alla installatörer runt om i Sverige som är lojala kunder hos oss. Därför finns Selga Xtra. En proffsklubb för proffsen. En extra bra klubb, där du som medlem får poäng på allt du köper hos oss i butik eller via våra lager. Poäng som kan lösas in till fina premier. Du får dessutom tillgång till erbjudanden och annat som ger lönsamhet och trevlighet.

Fem extra bra anledningar att vara med i Selga Xtra:

  1. Poäng på alla inköp i butik och via lager (ej anskaffningar och direktleveranser)
  2. Extrapoäng på kluriga frågequiz
  3. Premier som passar alla
  4. Erbjudanden och förmåner
  5. Specialevents

Klubben för proffs!

Alla små och medelstora installatörsfirmor är välkomna medlemmar i SelgaXtra, klubben för proffs. Det är enkelt att vara medlem, det kostar ingenting och ger mycket tillbaka.

Du tjänar på inköpen. Det är det som är poängen!

Du får poäng på dina inköp hos Selga och varje inköpskrona ger 0,2 poäng. Ett enkelt räkneexempel: Handlar du för 10.000 kronor får du 2.000 poäng. Poängen räknas på samma sätt, oavsett om du handlar i våra butiker eller via lager, dock ej anskaffningar och direktleveranser.

Extrapoäng

Ibland får du dubbla poäng på en viss produkt, ett helt sortiment, för att du kommer på en utbildning eller en aktivitet etc. Ibland har vi tävlingar där vinsten består av poäng. Håll utkik här på hemsidan!

Plocka poäng med quiz

Då och då kan du delta i frågequiz på vår klubbsida. Där kan du plocka hem extra poäng genom att svara på frågor om klubben, om Selga, om produkter eller om aktuella aktiviteter. Poängen delas ut månadsvis i efterskott och sätts in på företagets poängkonto helt automatiskt. Varje månad får du även ett e-brev med information.

Byt poäng mot premier

I premieshoppen hittar du produkter av hög kvalitet och på olika värdenivåer, för olika intressen och smaker. Exempelvis roliga evenemang och resor, klockor, datorer, parfym, verktyg, grillar och mycket annat. Du betalar med dina poäng, enkelt och smidigt. Kika in i shoppen här redan idag och hitta dina favoriter!Allt som rör ditt medlemskap har vi samlat här på Selga Xtras webb. Här hittar du ditt aktuella poängsaldo, nyheter, erbjudanden och frågequiz.